Tjänster


Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Byfiber

Just nu pågår väldigt mycket aktivitet runt om i landet med byfiber föreningar som drar fram fiber på landsbygden. Vi är med och borrar under vägar och vattendrag åt ett flertal föreningar. Den största pågående föreningen just nu lägger ner ca 17 mil fiber.

Rörspräckning

Vi utför rörspräckning för att renovera olika typer av VA ledningar. Vi har möjligheten att spräcka upp ledningar och dra i ett nytt plaströr. Antigen med en special maskin för korta och trånga ställen eller med borr maskin för längre sträckor med betong rör.

Styrd borrning

Styrd borrning är en överlägsen metod att förlägga ledningar med när man är rädd om marken av olika orsaker, t.ex. Asfalt, känsliga träd, järnvägar. Med styrd borrning kan man borra allt ifrån tio meter till hundratals meter åt gången.

Rörtryckning

Vi har en sk ”jordraket” för enklare tryckningar av rör vid kortare sträckor och upp till dimensioner av 110mm. Dessutom har vi en egen grävmaskin till tryckgroparna.